Het allerbeste licht, ook binnen op kantoor, is daglicht. Het sluit goed aan bij ons bioritme. We voelen ons fitter en presteren beter.

Het Surround Light daglichtsysteem van Loerakker werkt simpel: met energiezuinige leds de daglichtsituatie zo goed mogelijk benaderen door gebruik te maken van de natuurlijke reflectie van wanden en plafonds. Lees verder >

Waarom Surround Light?

 • MEER WELZIJN, HOGERE PRODUCTIVITEIT

  Daglichtsystemen voorkomen discomfort en sluiten goed aan bij ons bioritme: we voelen ons fitter en presteren aantoonbaar beter.

 • MINDER ZIEKTEVERZUIM

  Door hinderlijke reflecties, contrasten en schaduweffecten raken onze ogen snel gespannen. Met een daglichtsysteem houd je langer concentratie en voorkom je hoofdpijn of erger.

 • HOGE LICHTOPBRENGST, LAGE KOSTEN

  Leds zijn al energiezuinig en met Surround Light maak je ook slim gebruik van de aanwezige reflectie van plafond en wanden.

 • OPTIONEEL: DYNAMISCH LICHT

  Ideaal voor bijvoorbeeld nachtwerkers en zorginstellingen: een geprogrammeerd lichtpatroon dat het natuurlijke dag- en nachtritme simuleert.

Surround Light: proefplaatsing

Een maand lang de meest ideale verlichting op uw werkplek? Kies voor een proefplaatsing van één of twee armaturen. En ontdek zelf wat een daglichtsysteem bijdraagt aan een beter gevoel en betere prestaties!

Verder lezen >

ERGONOMIE

Goede verlichting, in de vorm van een daglichtsysteem, zorgt aantoonbaar voor een betere ergonomie.

UNIEK DESIGN

De armaturen van de Loerakker led line zijn bedacht, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. MVO op z’n best

EXPERTISE

Maarten Loerakker is lichtfilosoof, designer,  ondernemer en voorzitter commissie verlichting Uneto-Vni en Raad van Advies NSVV.

ERVARINGEN MET SURROUND LIGHT

 • We hebben nu de beste verlichting voor mijn zeer slechtziende vrouw gevonden waar zij zich zichzelf mee kan behelpen, helemaal kan niet maar dit is al een fantastisch verbetering

  Annemie en Jan Evers, cliënt van Koninklijke Visio

 • Maarten heeft een diepgaand inzicht in de relatie tussen energie-efficiënte verlichting, gezondheid en lichtontwerp. In zijn presentaties deelt hij zijn inzichten en weet hij deze in zijn lichtstudio ervaarbaar te maken. Veel succes en plezier met de aankomende bijeenkomst!

  Samuel de Vries, Adviseur DPA | Cauberg-Huygen

 • Maarten Loerakker is vakinhoudelijk goed, de lichtworkshop was  prima verzorgd. Bonus was de presentatie maatwerkoplossingen die Maarten liet zien. Voor mij was het een geslaagde middag.

  Bert Klaaysen, Interieur-designer | Avenir projects

 • Het was een leerzame en nuttige bijeenkomst. Kort, krachtig en duidelijk. Ik ben benieuwd naar de nieuwe producten die er ontwikkeld worden.

  Esther Canisius, Esther Canisius | interieurontwerp

 • Wat een prachtige oplossing!! We zijn er erg blij mee! Zelfs ik merk hoe rustig het licht is en vraag me dus af hoeveel last je dan toch hebt van de tl lampen (htz frequentie?). Ook de mogelijkheid van dimmen is een uitkomst! Ik hoop dat mijn assistente nog lang hierdoor kan doorwerken. Dank voor alle goede zorgen en de kundige en vlotte montage!

  Marjo Voogt, Tandartspraktijk Voogt

 • Maarten begrijpt hoe licht en verlichting helpt mensen beter te laten werken. Zijn Loerakker led line genereert een wolk van licht en geeft qua lichtuitstraling geen dis-comfort. Daarnaast is er binnen de serie ook aandacht voor de directe component. Het design ziet er mooi uit, de functionaliteit is hogelijk aanwezig en de prijs-prestatie is een hele nette.

  Paul Settels, Settels Sustainable Workconditions & Visual Ergonomics

 • Onze donkere werkplekken met hoge plafonds zijn door de Loerakker Led line lichtbakken veranderd in hele prettige lichte werkplekken. Het licht past zich automatisch aan aan het licht van buiten en we kunnen het ook nog zelf bijstellen. Wat fijn is aan deze lampen is dat er licht naar boven schijnt op het plafond en dat weerkaatst weer naar beneden. Dit indirecte licht is prettig en niet vermoeiend voor je ogen. We zijn er ontzettend blij mee!

  Mirjan Gelinck, UBM “Catharijne” B.V.

 • We hadden eigenlijk niet door hoe slecht onze kantoorruimte verlicht was. Tot de monteurs van Loerakker de armaturen kwamen ophangen: wat een waanzinnig verschil. Zoveel meer rust voor je ogen, zoveel prettiger. Ideaal als je de hele dag achter de Mac zit.

  Conny Schot, cmcschot.nl | creative consultants

 • Wij werken al heel lang en heel graag samen met Maarten. Want bij ruim 70% van de kantoren waar wij komen naar aanleiding van klachten, speelt verlichting een rol, merken wij bij het werkplekonderzoek.

  Kent Visser, Visser, adviseurs in ergonomie

Contact

Voor meer informatie over daglicht systemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.