WELKOM BIJ ONZE LICHTSTUDIO

(IN AMERSFOORT VLAKBIJ DE A1)

Loerakker Lighting
Stettinweg 7
3825 PL Amersfoort
033 47 66 445 

Maarten Loerakker: Indirect led licht is iets dat je echt moet ervaren. In onze lichtstudio laat ik het verschil zien: indirect, direct en een combi. Kom langs of maak een afspraak voor een bezoek.

MELD JE HIER AAN VOOR EEN BEZOEK

Wat is licht? Hoe vind je de goede balans tussen duurzaam verlichten en goed verlichten. Wat is prettig licht om bij te werken en wat zijn de voordelen van daglichtsimulatie en van bijvoorbeeld dynamische verlichting? Tijdens een workshop vertelt én demonstreert Maarten alle ins & outs over licht in zijn lichtstudio. Mail Maarten voor een afspraak!

ERVARINGEN MET SURROUND LIGHT

 • We hebben nu de beste verlichting voor mijn zeer slechtziende vrouw gevonden waar zij zich zichzelf mee kan behelpen, helemaal kan niet maar dit is al een fantastisch verbetering

  Annemie en Jan Evers, cliënt van Koninklijke Visio

 • Maarten heeft een diepgaand inzicht in de relatie tussen energie-efficiënte verlichting, gezondheid en lichtontwerp. In zijn presentaties deelt hij zijn inzichten en weet hij deze in zijn lichtstudio ervaarbaar te maken. Veel succes en plezier met de aankomende bijeenkomst!

  Samuel de Vries, Adviseur DPA | Cauberg-Huygen

 • Maarten Loerakker is vakinhoudelijk goed, de lichtworkshop was  prima verzorgd. Bonus was de presentatie maatwerkoplossingen die Maarten liet zien. Voor mij was het een geslaagde middag.

  Bert Klaaysen, Interieur-designer | Avenir projects

 • Het was een leerzame en nuttige bijeenkomst. Kort, krachtig en duidelijk. Ik ben benieuwd naar de nieuwe producten die er ontwikkeld worden.

  Esther Canisius, Esther Canisius | interieurontwerp

 • Wat een prachtige oplossing!! We zijn er erg blij mee! Zelfs ik merk hoe rustig het licht is en vraag me dus af hoeveel last je dan toch hebt van de tl lampen (htz frequentie?). Ook de mogelijkheid van dimmen is een uitkomst! Ik hoop dat mijn assistente nog lang hierdoor kan doorwerken. Dank voor alle goede zorgen en de kundige en vlotte montage!

  Marjo Voogt, Tandartspraktijk Voogt

 • Maarten begrijpt hoe licht en verlichting helpt mensen beter te laten werken. Zijn Loerakker led line genereert een wolk van licht en geeft qua lichtuitstraling geen dis-comfort. Daarnaast is er binnen de serie ook aandacht voor de directe component. Het design ziet er mooi uit, de functionaliteit is hogelijk aanwezig en de prijs-prestatie is een hele nette.

  Paul Settels, Settels Sustainable Workconditions & Visual Ergonomics

 • Onze donkere werkplekken met hoge plafonds zijn door de Loerakker Led line lichtbakken veranderd in hele prettige lichte werkplekken. Het licht past zich automatisch aan aan het licht van buiten en we kunnen het ook nog zelf bijstellen. Wat fijn is aan deze lampen is dat er licht naar boven schijnt op het plafond en dat weerkaatst weer naar beneden. Dit indirecte licht is prettig en niet vermoeiend voor je ogen. We zijn er ontzettend blij mee!

  Mirjan Gelinck, UBM “Catharijne” B.V.

 • We hadden eigenlijk niet door hoe slecht onze kantoorruimte verlicht was. Tot de monteurs van Loerakker de armaturen kwamen ophangen: wat een waanzinnig verschil. Zoveel meer rust voor je ogen, zoveel prettiger. Ideaal als je de hele dag achter de Mac zit.

  Conny Schot, cmcschot.nl | creative consultants

 • Wij werken al heel lang en heel graag samen met Maarten. Want bij ruim 70% van de kantoren waar wij komen naar aanleiding van klachten, speelt verlichting een rol, merken wij bij het werkplekonderzoek.

  Kent Visser, Visser, adviseurs in ergonomie

Contact

Voor meer informatie over daglicht systemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.