Lekker werken met slimme kantoorverlichting

Mensen zijn ‘ontworpen’ voor een buitenleven met lichtniveau’s van 100.000 lux op een zonnige dag, tot 10.000 lux op een bewolkte dag. Tegenwoordig zitten de meesten van ons de meeste tijd binnen, waarvan een groot deel op kantoor. Hier moeten we het doorgaans met slechts 500lux doen, waardoor we letterlijk licht tekortkomen. Met alle nadelige gevolgen voor ons welzijn en productiviteit. 

Loerakker biedt slimme kantoorverlichting die én prettig werkt én energiezuinig is. Waarmee je duurzaamheidsdoelstellingen bereikt en het welzijn van je medewerkers verhoogt.

Productiviteit verbeteren

  • Gebruik daglichtsystemen en creëer een natuurgetrouwe lichtsituatie die het bioritme ondersteunt
  • Individuele afstemming van de verlichting op iedere medewerker

Slimmer werken

  • Integreer de slimme sensoren van de verlichting met andere gebouw gebonden systemen
  • Krijg waardevolle managementinfo en inzicht in het gebruik van het gebouw

Kosten besparen

  • Bespaar tot 90% op de energiekosten door over te stappen op slimme ledverlichting
  • Plus: productiviteitsverbetering levert véél meer op dan energiebesparing alleen
Omdat er in Nederland geen armaturen beschikbaar zijn die onze visie ondersteunen, hebben wij zelf een armaturenlijn ontwikkeld. Sinds 2014 produceren wij deze armaturen met daglichtsysteem (Surround Light) in Amersfoort. Uiteraard allemaal met kwalitatieve Philips leds als lichtbron en voorzien van slimme sensoren.

Productie op maat

Alle producten worden gemaakt op bestelling, daarom worden de armaturen gepersonaliseerd geleverd zonder lange levertijden. Zo kunnen armaturen in uw bedrijfskleuren geleverd worden, zonder extra kosten.

Ook installatie

Installatie door uw huisinstallateur of door onze eigen montage ploeg. Wat uw voorkeur ook is, wij staan voor u klaar op momenten dat het nodig is en werken ook graag samen met uw huisinstallateur.

Service en onderhoud

Ons onderhoudsbedrijf, Koreman Lichtservice, kan een contract met u afsluiten om zorgeloos de toekomst in te gaan zonder verrassingen.

Advies en lichtplan

Zoekt u naar mogelijkheden om uw verlichting te verduurzamen? Wij brengen uw behoeften en wensen in kaart en beoordelen de bestaande verlichting. Daarna presenteren wij een duidelijk en inzichtelijk advies over de optimalisatiemogelijkheden van het verlichtingssysteem. Dit kan variëren van het aanpassen van de bestaande verlichting tot het compleet vervangen van de oude verlichting door nieuwe armaturen.

Proefopstelling

Zien is geloven: we kunnen op uw kantoor een proefopstelling installeren zodat u het licht kunt beleven. Licht moet je voelen en ervaren, vanaf papier is het moeilijk beoordelen. Daarom bieden wij proefopstellingen aan om zo uzelf en uw medewerkers te overtuigen van de grote toegevoegde waarde van goede verlichting.


Surround Light: proefplaatsing

Een maand lang de meest ideale verlichting op uw werkplek?
Kies voor een proefplaatsing van één of twee armaturen. En ontdek zelf wat een daglichtsysteem bijdraagt aan een beter gevoel en betere prestaties!


Adviesgesprek bij u op kantoor?

Laat u deskundig informeren over de implicaties van juiste (en onjuiste!) verlichting voor uw mensen en hun prestaties.  Tijdens een inspirerende Surround Light-sessie bij u op kantoor door lichtexpert Loerakker.

Vijf aandachtspunten voor goede en comfortabele kantoorverlichting

De productiviteit van uw mensen verhogen met betere verlichting? Kies dan voor een lichtsysteem dat niet alleen energie bespaart, maar dat ook extra zuinig is op u en uw collega’s. Waar let u op bij de oriëntatie voor nieuwe verlichting? Welke valkuilen kunt u vermijden?