Maarten Loerakker: Het idee is simpel: combineer leds met indirect licht en hang het aan het plafond! Het resultaat? Fraaie, duurzame verlichting waar iedereen zich lekkerder bij voelt.

“Als lichtonderhoudsbedrijf zien we veel verschillende lichtinstallaties en hebben we een behoorlijk goed beeld hoe eindgebruikers verlichting ervaren. Veel eindgebruikers zijn helemaal niet zo tevreden over de verlichting, of hebben niet eens door dat de standaard verlichting te wensen over laat. Ze raken snel vermoeid tijdens het werken, of krijgen zelfs hoofdpijn, vaak alleen maar door onjuiste verlichting.”

 SURROUND LIGHT IS VAN ALLE KANTEN BETER


“Daarom hebben wij besloten een eigen armaturenlijn te ontwikkelen met focus op indirect licht. Een kwestie van omdenken: doordat het licht niet direct naar beneden schijnt maar indirect via het plafond, ontstaat er een ideaal lichtbeeld voor werk- en leeromgevingen. Ideaal omdat dit het natuurlijke daglicht het beste nabootst. Daglicht is namelijk indirect, weerkaatst overal en komt van alle kanten. Vandaar de naam: Surround Light. Natuurlijk daglicht (of iets dat het benadert) is gewoon het meest prettige licht om in te verblijven.  Vaak zie je dat direct terug in de werk- of leerprestaties en aan een teruglopend ziekteverzuim.”

Naast armaturen die uitsluitend Surround Light bieden (L1 en L4) bieden we ook armaturen met een combinatie van indirect en direct licht (L1, L6 en L7) en aantal bijpassende armaturen waarmee je ieder gewenst lichtplan kunt invullen. Zoals de krachtige downlighter L3 of de L5 voor de vervanging van armaturen in systeemplafonds.

Bedenker Maarten Loerakker, pionier in de ledverlichting, altijd bezig met innovatie en helemaal gek op licht. Ondernemer en de man achter SurroundLight en de Loerakker led line.

Linkedin

VIJF AANDACHTSPUNTEN VOOR GOEDE EN COMFORTABELE KANTOORVERLICHTING

Als je overweegt over te stappen op een nieuw lichtsysteem, kijk dan verder dan naar energiebesparing alleen. Een zuinig ledsysteem kan namelijk leiden tot een lagere productiviteit, hoger ziekteverzuim en minder gemotiveerde werknemers.

Download nu onze 5 aandachtspunten voor goede en comfortabele kantoorverlichting:

DE BESTE LEDS OP DE MARKT

Op zoek naar de meest voordelige ledverlichting, kom je vooral veel ledmodules van Aziatische bodem tegen. Kijk je alleen naar de prijs, dan lijkt dit de beste koop. Alleen: garanties zijn er niet. De Loerakker led line werkt alleen met Philips ledmodules. Dit zijn technisch en economisch de beste modules die op de markt zijn. het zijn -in aanschaf – niet de allergoedkoopste modules, maar ze gaan langer mee, blijven langer op sterkte en ze komen met een fabrieksgarantie van Philips. Niet goed = geld terug.

ZEVEN KEER DUURZAAM

De armaturen van Loerakker led line scoren hoog op het gebied van duurzaamheid:

  • Energiezuinig: optimale lichtopbrengst tegen minimale energiekosten
  • Kwalitatieve ledmodules van Philips; gaan gegarandeerd lang mee
  • Made in Holland; korte lijnen voor maatwerk en aflevering
  • Productieverhoging en vermindering ziekteverzuim dankzij techniek van SurroundLight (geldt voor armaturen met indirect licht of een combi van direct en indirect licht)
  • Optimaal gebruik van reflectie-elementen in de bestaande ruimte: het plafond en de wanden
  • Aantrekkelijk kostenplaatje, per strekkende meter vanaf ongeveer 250 euro voor de L1. Hiermee kun je een ruimte van bijna 5m2 duurzaam en aangenaam verlichten.

LOERAKKER LED LINE IN JE LICHTPLAN

Op zoek naar inspiratie? Loerakker maakt een lichtplan op maat, met of zonder de Loerakker led line. Je bent ook van harte welkom in onze lichtstudio voor een demonstratie van de Loerakker led line en de andere lichtoplossingen van Loerakker Lighting.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Bekijk onze armaturen