HUMAN CENTRIC LIGHTING (HCL) VOOR DUMMIES

HCL is een nieuw buzzwoord in de wereld van verlichting. Wat betekent het, hoe belangrijk is het en hoe pas je HCL toe binnen je werkomgeving? Maarten Loerakker ontrafelt het mysterie.

HOE JE GEGARANDEERD BETER PRESTEERT MET DE JUISTE VERLICHTING

Wat is verlichting precies. Hoe kan verlichting bijdragen aan een gezond kantoor? Wat heeft het te maken met ons bioritme en hoe kunnen we daar optimaal van profiteren binnen onze bedrijfsvoering?

Maarten Loerakker; lichtexpert, uitvinder en ondernemer legt het allemaal uit in deze toegankelijke en geïllustreerde Whitepaper: ‘Hoe je gegarandeerd beter presteert met de juiste verlichting’. 

HOE HET INTERIEUR BETER TOT Z’N RECHT KOMT MET LEDVERLICHTING

Iedere interieurarchitect weet dat verlichting een essentiële rol speelt in het interieur. Licht zorgt ervoor dat we een ruimte op een bepaalde manier ervaren. Daarmee beïnvloedt licht zowel de sfeer als de gebruiksmogelijkheden.

Maarten Loerakker; lichtexpert, uitvinder en ondernemer attendeert in deze Whitepaper op vijf aandachtspunten voor optimale inzet van led als lichtbron.

VIJF AANDACHTSPUNTEN VOOR GOEDE EN COMFORTABELE KANTOORVERLICHTING

De productiviteit van uw mensen verhogen met betere verlichting? Kies dan voor een lichtsysteem dat niet alleen energie bespaart, maar dat ook extra zuinig is op u en uw collega’s. Waar let u op bij de oriëntatie voor nieuwe verlichting? Welke valkuilen kunt u vermijden?

Bekijk de vijf aandachtspunten van lichtexpert, uitvinder en ondernemer Maarten Loerakker hier: