Als lichtadviseur ontbreekt het u niet aan ideeën en weet u hoe belangrijk betrouwbare en innovatieve verlichtingsoplossingen zijn voor uw projecten. De grote vraag is iedere keer: is het haalbaar en is het betaalbaar? Bij Loerakker led line delen wij uw passie voor licht en bieden we alle ondersteuning. Zo kunt u gaan voor een tóp resultaat voor uw project. Samen gaan we voor het beste resultaat: een super tevreden klant! 

Snel schakelen en binnen twee dagen een sample kan hét verschil maken bij opdrachtgevers

GEBOGEN
LICHTLIJNEN

KANTOORONTWERP
BUMAX

ENTREE
CODA APELDOORN

Als totaalleverancier staan we u met raad en daad terzijde. Bel, mail, app of kom langs om onze visie, armaturen en productie live te ervaren. Welkom! Ons bedrijf zit centraal langs de A1 in Amersfoort.

  • Prachtig design, breed programma
  • Productie in Nederland: snelle levertijden
  • Co-creatie
  • Technische know how, HCL en Smart Lighting
  • Snelle en flexibele installatie
  • Ook levering kleine ordergrootte 
  • Dialux bestanden en lichtplannen ter ondersteuning

Bij Loerakker led line staat een team van ervaren lichtspecialisten klaar om voor ieder verlichtingsprobleem een fraaie lichtoplossing te bedenken. Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Nederland (naast de Ikea in Amersfoort) en beschikt over kantoorruimtes, een lichtstudio (waar de verschillende verlichtingsoplossingen live te ervaren zijn) en een goed geoutilleerde productiehal.

Onze armaturen installeren we bij voorkeur zelf. Dan kunnen we een snel en accuraat resultaat garanderen. We plannen zelf, zijn flexibel en zorgen voor minimale overlast. Zo installeren we bijvoorbeeld in 2 uur een voleldige lichtinstallatie in een behandelkamer.

In meer dan 200 behandelkamers mochten wij Dental Surround Light installeren:

Al mijn collega’s willen in de behandelkamers werken waar jullie verlichting hangt!

Tandarts Judith Smit – Tandzorg Delft

Eigenaar, huurder, eindgebruiker of lichtadviseur; ze willen allemaal hetzelfde. Namelijk zekerheid over kwaliteit en optimale waar voor hun geld. Duurzaamheid is dus voor alle partijen in de markt de verbindende ambitie. Wat maakt de Loerakker led line tot de meest duurzame oplossing in (led)verlichting?

1 Korte levertijden

De productie van de onderdelen zoals extrusie-profielen, houten eindkappen en andere onderdelen gebeurt in Nederland of in omringende landen. Doordat wij alle onderdelen onbehandeld op voorraad hebben, en pas produceren bij een opdracht, zijn we zeer flexibel en kunnen kleuren, afwerkingen en afmetingen aangepast worden aan de wensen van de klant. Mét behoud van aantrekkelijke korte levertijden.

2 Philips kwaliteit

Met ons streven naar hoge kwaliteit hebben we in Signify (Philips) een ideale partner gevonden. Al onze producten zijn voorzien van Philips drivers, ledboards en sensoren. Bijna al deze onderdelen worden in de EU geproduceerd en zijn na bestelling binnen een paar dagen bij op de productiefaciliteit in Amersfoort.

3 Gerecycleerd aluminium

Wij gebruiken veel aluminium voor onze producten, onder andere vanwege de goede warmtegeleidende eigenschappen. De levensduur van een led is namelijk vele malen langer als de warmte uit de led zo snel mogelijk wordt afgevoerd. Anderzijds is aluminium relatief duurzaam. Het aluminium dat wij gebruiken bestaat al voor 40% uit gerecycled aluminium.

4 Natuurlijke materialen

Ook is er nagedacht over het gebruik van natuurlijke materialen, zoals de houten eindkappen. Het eikenhout is uiteraard FSC hout, maar ook de olie waarmee wij het hout behandelen, is speciaal gestookte olie die 100% natuurlijk is, zonder chemische toevoegingen.

5 Geen verpakking

Omdat wij onze armaturen doorgaans ook zelf kunnen installeren hebben we weinig verpakkingsmateriaal nodig. De producten gaan vanuit de werkplaats rechtstreeks de bus in van de monteur, bij grotere aantallen in kisten, en worden bij de klant opgehangen zonder dat er een doos aan te pas komt.