HET EERSTE ‘CORONAPROOF’ KANTOORONTWERP VAN ESTHER CANISIUS

In maart 2020 waren de eerste pennenstreken gezet voor het nieuwe interieurontwerp toen de lockdown een feit werd. Wat doe je dan? In het ontwerp de 1,5 meter negeren en duimen dat het virus snel over vliegt? Of kiezen voor een vorm waarin 1,5 meter afstand houden altijd mogelijk is?

Er is gekozen voor het laatste. Er kwamen minder werkplekken en de vergadertafel kreeg een andere vorm en formaat. Daarnaast maakte de grote lunchtafel plaats voor verschillende zitjes. En dit is het resultaat! Een licht, stoer en opgeruimd interieur met een ruimtelijke uitstraling.

Verlichting

Speciale aandacht in het ontwerp voor de verlichting en de akoestiek. De lange knalrode lichtlijnen (sommige van 9 meter lang) zorgen voor de prettige combinatie van direct en indirect licht. Het plafond is afgewerkt met een akoestische laag. Tussen de bureaus en in de lange, multifunctionele kastenwand zijn akoestische panelen verwerkt. De latten van 3 x 3 cm op de achterwand, geven diepte en warmte en maken het stoere interieur af. In de entree krijgen ze een hoofdrol door ze ook op het plafond toe te passen en te combineren met de verlichting.

Producten

L9 pendel armaturen in maatwerk met lengtes tot 9m met direct en indirect licht.