Surround Light van Maarten Loerakker

Ontdek de meerwaarde van verlichting voor de productiviteit van uw bedrijf. Kies voor een proefplaatsing. En ontdek hoe ons daglichtsysteem bijdraagt aan een betere productiviteit.

Waarom een proefplaatsing?

 

Meer welzijn, hogere productiviteit
Ervaar vrijblijvend hoe ons daglichtsysteem discomfort voorkomt en beter aansluit bij je bioritme: je voelt je fitter en presteert aantoonbaar beter!

Minder ziekteverzuim
Slechte verlichting geeft hinderlijke reflecties, contrasten en schaduweffecten. Daardoor raken onze ogen snel gespannen en ontstaat hoofdpijn. Met een daglichtsysteem voorkom je dit.

Geen gedoe, snel geregeld
Onze snelle, vakkundige installateurs monteren jouw proefplaatsing op iedere locatie in Nederland.

Goed licht is van levensbelang
voor een gezond bedrijf
Beter presteren met goed licht

Alle experts zijn het erover eens: daglicht is het allerbeste licht. Binnen de kwalitatieve kantooromgeving zijn daglichtsystemen daarom de beste keuze. Personeel dat in een ‘wolk van levendig licht’ verblijft, presteert beter. Immers: een slimme combinatie van indirect en aangestraalde verlichting zorgt voor de broodnodige variatie voor de zintuigen. Hierdoor voorkom je discomfort in de vorm van spanningshoofdpijn, droge ogen en concentratieproblemen.

Eigen armaturenlijn met ‘Surround Light’

De stap van visionair naar uitvinder is snel gemaakt: sinds 2012 is Loerakker succesvol met de ontwikkeling van een eigen daglichtsysteem, dat de naam ‘Surround Light’ draagt. Het systeem is gestaag uitgebreid met diverse armaturen om overal de beste Surround Light Solution te realiseren. Ontwikkeling en productie vinden plaats in Nederland, dus iedere lichtoplossing kan snel geïmplementeerd worden.

Laat Maarten uw gids zijn

Goed licht is van levensbelang voor een gezond bedrijf. En goed licht begint met een plan en een visie. Maarten Loerakker, lichtfilosoof, designer, ondernemer, voorzitter commissie verlichting Uneto-Vni en Raad van Advies NSVV, is zo’n visionair.

Hij beschikt over diepe, brede kennis en ervaring hoe je licht het beste inzet in de kwalitatieve kantooromgeving. Met name voor die werkplekken waar het welzijn en prestatievermogen van de ‘high value’ werknemers hoog gewaardeerd wordt, biedt zijn visie een grote meerwaarde.

Wat is licht precies?

Kijk om je heen. Alles wat je nu ziet, zie je bij de gratie van reflectie. Reflectie van licht op voorwerpen. Licht als zodanig, is namelijk gewoon onzichtbaar. Pas door reflecties tegen een voorwerp of vlak, wordt het zichtbaar. Licht heeft ook onzichtbaar veel invloed.

Dat zit zo: naast de kegels en staafjes, is er begin deze eeuw een nieuwe sensor in het oog ontdekt. Deze sensor heeft geen taak op het gebied van de waarneming, maar stuurt onze innerlijke klok, onze slaap- en waakcyclus aan. Met natuurlijk daglicht dat aansluit bij onze fysiologie en biologie, voelen we ons simpelweg lekkerder. Het past gewoon bij ons. Ook als we aan het werk zijn. Dat vertaalt zich direct in minder klachten: minder oogproblemen, spanningshoofdpijn en concentratieproblemen. En dus vaak ook: minder ziekteverzuim…

Word wijzer met een Surround Light-sessie

Al eens stilgestaan bij de implicaties van juiste (en onjuiste!) verlichting voor uw mensen en hun prestaties?
Wat is verlichting eigenlijk en hoe beïnvloedt het ons?
Tijdens een inspirerende Surround Light-sessie krijgt u een nieuwe kijk op verlichting, waarmee u uw voordeel kunt doen!

Surround Light-sessie in 3 stappen:

WAT IS HET DOEL?

Hoe kunnen we licht het beste inzetten voor optimale productiviteit van uw bedrijf?

Hierbij gaat het niet alleen om duurzaamheid, lichtopbrengst en lage(re) energiekosten, maar ook om ‘zachte’ factoren als ergonomie, bioritme, aandacht en concentratie. Wat willen we bereiken?

HOE KOMEN WE DAAR?

Wat is de uitgangspositie,
wat is nodig voor een optimale lichtbeleving?

Hoe zit het precies met het licht binnen uw bedrijf? De bestaande indeling, het aanwezige natuurlijke licht, wanden en plafonds: we nemen alles mee om voor uw bedrijf de ideale Surround Light Solution te ontwerpen.

WAT IS DE TOEGEVOEGDE WAARDE?

Op welke wijze kan een lichtplan meerwaarde opleveren
voor uw bedrijf?

Daarbij kijken we niet alleen naar de techniek en functie, maar ook naar de hele beleving van licht binnen het kantoor. Wat is de economische waarde van concentratieproblemen en spanningshoofdpijn? Wat levert het op als we hier winst behalen?

Resultaat Surround Light-sessie

 

Na de sessie ontvangt u een compleet uitgewerkte lichtoplossing, op maat voor uw bedrijf en voorzien van alle resultaten, conclusies en specificaties, gebundeld in een overzichtelijk document. Zo weet u precies op welke wijze verlichting meerwaarde biedt voor uw bedrijf.

Maarten Loerakker is de enige in Nederland die zich op het terrein van led-daglichtsystemen een expert mag noemen.
Zijn nieuwsgierigheid en vindingrijkheid drijven hem voortdurend tot innovatie en nieuwe vindingen. Hij is sinds 2000 actief in de  lichttechniek en is als voorzitter van de commissie verlichting Uneto-Vni en Raad van Advies NSVV een graag geziene spreker.

Ga snel aan de slag voor een gezonder bedrijf

Kies uw leverancier

Met dit lichtplan kunt u bij iedere leverancier terecht voor de uitvoering; het plan is zo opgesteld dat u –ongeacht de uitvoering- altijd beschikt over de beste lichtoplossing. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de armaturen van de Loerakker led line. Deze zijn bijzonder concurrerend geprijsd en bieden –omdat ze in Nederland geproduceerd worden – een snelle realisatie van uw lichtoplossing.

Zo werk het
  • U kiest voor een Surround Light-sessie
  • Vanaf uw bevestiging starten wij met voorbereiden
  • Afstemming tijdens de sessie is niet meer nodig: u bespaart tijd en geld

 

Kiest u voor de duurzame, in Holland geproduceerde armaturen van Loerakker, dan verdisconteren we de kosten van de Surround Light-sessie in de totale opdracht.

Vraag nu een Surround Light-sessie aan!

Maartens agenda is snel volgeboekt; vraag dus ruim van tevoren uw Surround Light-sessie aan. Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gedetailleerde informatie over de sessie en uw investering.

Vervolgens nemen we contact op voor een uitgebreide intake. En checken we ook of uw organisatie voldoende aanknopingspunten heeft om te profiteren van de toegevoegde waarde van de Surround Light-sessie. Is dit het geval, dan zien we u zeker en snel!

Ervaringen met Surround Light

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.