L2
BUISARMATUUR COMBI

MET SURROUND LIGHT

Dit is misschien wel ons meest subtiele en tegelijkertijd ons meest veelzijdige armatuur. Met een buisdiameter van slechts 53mm is dit minimalistische ontwerp geschikt voor vele toepassingen. Zo combineert de L2 directe verlichting met indirecte verlichting en is deze verkrijgbaar als pendelarmatuur en in de uitvoering van een wandarmatuur.

ZACHTE LICHTLIJN

Niet alleen het armatuur, maar ook het licht van de L2 is prachtig om te zien. De speciaal ontwikkelde diffusers zorgen voor een zachte homogene lichtlijn die het licht verspreidt over het werkvlak. Aan de bovenkant zorgen enkele ledprinten met kunststof afscherming voor de indirecte verlichting via het plafond. Dit zorgt voor een mooie homogene lichtspreiding. Het armatuur is vervaardigd van blank geanodiseerd aluminium. De afmeting van rond 53mm zorgt voor een subtiele maar slagvaardig armatuur in elke ruimte.


DUURZAAM ALUMINIUM

Nadat het aluminium op lengte is gezaagd en is voorzien van een strakke anodiseer laag worden in onze werkplaats de hoogwaardige Philips Fortimo Led’s in het armatuur bevestigd. Het aluminium zorgt voor een goede warmte doorstroming waardoor de led’s levenslang mee zullen gaan. De Fortimo led serie is één van de meest hoogwaardige ledmodule series die momenteel in de markt is te verkrijgen. U kunt kiezen uit meerdere lichtkleuren, en meerdere kleurweergaven. Van 827 tot 940.

Omdat dit complete product van aluminium is gemaakt, is het ook zeer duurzaam. Aluminium kan tot in de oneindigheid worden gerecycled zonder kwaliteitsverlies. Sterker nog, al onze aluminium armaturen bestaan nu al voor 40% uit gerecycled aluminium. Daarnaast kunne de armaturen ook circulair worden ingezet. Nadat de led’s hun extreem lange levensduur van meer dan 80.000 branduren erop hebben zitten, kan het aluminium dus op twee manier worden hergebruikt, namelijk recyclen of nieuwe led’s erin en weer opnieuw gebruiken.


ONTWERP EN PRODUCTIE IN EIGEN HUIS

Het ontwerp is gebaseerd op drie extrusieprofielen:

  1. Het basis H profiel, waar aan twee zijden rechtstreeks op het aluminium led’s gemonteerd worden voor maximale warmteoverdracht.
  2. Het aluminium afdekkapje sluit vrijwel naadloos aan op het basisprofiel.
  3. Het kunststof diffuser-afdekkapje van Polycarbonaat heeft een zeer nauwkeurig ontworpen diffuserwerking waardoor de lichtpunten van de led’s net niet zichtbaar zijn en er tegelijkertijd een mooi egaal lichtbeeld ontstaat met een maximale lichttransmissie van wel 81%.

Alle drie de profielen liggen bij ons op lengtes van zes meter op voorraad waardoor wij eindeloos kunnen variëren in samenstellingen. Door het minimalistische design is de driver extern geplaatst. Hiervoor is een aparte driverbox los te bestellen.


MAAK KENNIS MET SURROUND LIGHT

Bekend met Dolby Surround? De Loerakker led line biedt eenzelfde ervaring, maar dan op lichtgebied. Een unieke ervaring voor iedereen die erin werkt. Of je nu de hele dag achter het beeldscherm, in vergadering of achter de balie zit. Je werkt gewoon prettiger, raakt minder vermoeid en put meer kracht uit je natuurlijke dag- en nachtritme. Check hier alle voordelen van Surroundlight


AFMETINGEN

Afmetingen driver

LICHTVERDELING

Direct en indirect
Direct

MEER WETEN?

De Loerakker led line ziet er strak uit, is zuinig met energie en heeft een heel vriendelijk prijskaartje. Bovendien kunnen we heel snel leveren, ook als het om maatwerk gaat. We denken graag met je mee, kom langs in onze lichtstudio aan de A1. Neem contact met ons op: