Slimme LED verlichting voor Antonius Ziekenhuis

We zijn bijzonder trots op de LED verlichting die we hebben ontworpen voor het Antonius Ziekenhuis. Het doel was om de bestaande TL- en PL-verlichting te vervangen door hoogwaardige LED verlichting met maximale energiebesparing. Dankzij ons slimme productontwerp met geïntegreerde smart sensor, konden we dit doel bereiken. De productie van de verlichtingsarmaturen is uitgevoerd in samenwerking met sociaal werkplaats Amfors te Amersfoort. Ook zijn we erin geslaagd om de verpakking te minimaliseren door gebruik te maken van speciaal voor dit project ontworpen kisten.

Voor dit project hebben we meer dan 3000 slimme LED armaturen geleverd om de TL- en PL-verlichting in het hele ziekenhuis te vervangen. Het resultaat is een vermindering van het energieverbruik met meer dan 810 MWh.

We hebben een pilot gedaan voordat we aan dit project begonnen, waarin de producten van drie verschillende leveranciers zijn getest. De slimme LED verlichting van Loerakker had echter de hoogste efficiëntie, met een vermindering van meer dan 90% in vergelijking met de bestaande TL-verlichting. Dit was voor het Antonius Ziekenhuis de beste keuze voor een slimme LED-oplossing.

Een van de factoren die ons onderscheidde van de concurrentie was onze korte aanvoerlijn. We kunnen alle onderdelen van onze armaturen leveren en hebben daarmee een one-stop-shop-oplossing voor onze klanten. Bovendien gebruiken we verpakkingsmateriaal dat we kunnen hergebruiken.

Het produceren van de armaturen en het uitvoeren van de installatiewerkzaamheden door één partij, wat voor het Antonius Ziekenhuis een competitieve prijs en een uitstekende service oplevert.

Als u zoekt naar een oplossing voor hoogwaardige LED verlichting met maximale energiebesparing, kies dan voor Loerakker. Ons verhaal met het Antonius Ziekenhuis laat zien dat we in staat zijn om een prachtig product te leveren, met aandacht voor het milieu, maatschappelijk verantwoord ondernemen en oplossingen op maat voor onze klanten. We kijken ernaar uit om uw bedrijf te helpen bij het realiseren van uw verlichtingsdoelen.

Gebruikte armaturen o.a.:

2880 stuks L12-30120-840-SR

300 stuks L12-6060-840-SR

1200 stuk L3-220-840-SR