KANTOOR VERLICHTING SIGHTLINE UTRECHT

Sightline realiseert sinds 1996 entertainment-concepten en zocht voor de nieuwe huisvesting in Utrecht een partner voor de verlichting. De verhuurder had een standaard lichtplan voor het gehele pand, maar dat was niet voldoende voor dit bedrijf. Sightline werkt met CAD tekenaars, creatievelingen en productiemanagers die onder grote druk moeten presteren om de deadlines van de grote evenementen te halen.

Eén van de eigenaren was meteen overtuigd van de toegevoegde waarde van goede verlichting. Hij wilde zijn mensen niet onder een rechttoe rechtaan lichtplan met standaard led panelen laten werken. Na een bezoek aan onze lichtstudio was hij meteen enthousiast. We ontwikkelden een lichtplan dat aansloot bij zijn eisen en wensen; het straalt enerzijds creativiteit uit en is anderzijds zeer comfortabele en functionele verlichting.

We hebben L9 en L7 armaturen toegepast met directe en indirecte verlichting. In de kantoren de L9 en in de vergaderruimte de L7. In de entree en kantine hebben we de L9 opbouw in een carré toegepast. In combinatie met trackrailspots voor de contrasten en om heer en daar een mooie plaat van een evenement uit te lichten.

Foto’s: Hans Morren