Beter licht voor beeldschermwerk

Productiviteit én plezier in het werk gaan hand in hand met de juiste werkomstandigheden. Eén van de meest onderschatte werkomstandigheden op het gemiddelde kantoor is… het licht. En dat terwijl licht juist enorm veel impact heeft, vooral als je de hele dag naar een beeldscherm kijkt.

Als lichtbedrijf hebben we de afgelopen 20 jaar veel verschillende lichtinstallaties gezien en een behoorlijk goed beeld gekregen hoe gebruikers verlichting ervaren. Veel gebruikers zijn helemaal niet zo tevreden over de verlichting, of hebben niet eens door dat de standaard verlichting te wensen over laat. Doordat licht reflecteert op het beeldscherm, raken gebruikers snel vermoeid tijdens het werken, of krijgen zelfs hoofdpijn. Er valt veel te winnen, door de juiste verlichting te gebruiken!

SurroundLight is van alle kanten beter

Koreman Verlichting heeft daarom een eigen armatuur ontwikkeld. Dit armatuur is een typisch voorbeeld van ‘omdenken’. Doordat het licht niet direct naar beneden schijnt maar indirect via het plafond, ontstaat er een ideaal lichtbeeld voor werk- en kantooromgevingen. Ideaal omdat dit het natuurlijke daglicht het beste nabootst. Natuurlijk daglicht is namelijk indirect, weerkaatst overal en komt van alle kanten. Vandaar de naam: SurroundLight.

Direct je ergonomie verbeteren met de juiste verlichting

Vond je deze blog nuttig? Zorg dat je de volgende niet mist