Het allerbeste licht, ook binnen op kantoor, is daglicht. Het sluit goed aan bij ons bioritme. We voelen ons fitter en presteren beter.

Het Surround Light daglichtsysteem van Loerakker werkt simpel: met energiezuinige leds de daglichtsituatie zo goed mogelijk benaderen door gebruik te maken van de natuurlijke reflectie van wanden en plafonds. Lees verder >

SurroundLight logo

Waarom Surround Light?

Meer welzijn, hogere productiviteit

Daglichtsystemen voorkomen discomfort en sluiten goed aan bij ons bioritme: we voelen ons fitter en presteren aantoonbaar beter.

Minder
ziekteverzuim

Door hinderlijke reflecties, contrasten en schaduweffecten raken onze ogen snel gespannen. Met een daglichtsysteem houd je langer concentratie en voorkom je hoofdpijn of erger.

Hoge lichtopbrengst,
lage kosten

Leds zijn al energiezuinig en met Surround Light maak je ook slim gebruik van de aanwezige reflectie van plafond en wanden.

Optioneel:
dynamisch licht

Ideaal voor bijvoorbeeld nachtwerkers en zorginstellingen: een geprogrammeerd lichtpatroon dat het natuurlijke dag- en nachtritme simuleert.

Surround Light: proefplaatsing

Een maand lang de meest ideale verlichting op uw werkplek? Kies voor een proefplaatsing van één of twee armaturen. En ontdek zelf wat een daglichtsysteem bijdraagt aan een beter gevoel en betere prestaties!

 

Verder lezen >

Goede verlichting, in de vorm van een daglichtsysteem, zorgt aantoonbaar voor een betere ergonomie.

De armaturen van de Loerakker led line zijn bedacht, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. MVO op z’n best.

Maarten Loerakker is lichtfilosoof, designer,  ondernemer en voorzitter commissie verlichting Uneto-Vni en Raad van Advies NSVV.

Ervaringen met Surround Light

  • Duurzaam aluminium?   Led armaturen staan bekend om hun duurzaamheid. Maar hoe duurzaam is duurzaam? De verschillen tussen de diverse led armaturen zijn enorm. En dan focussen we nu alleen op het materiaal: het aluminium. Vanwege de goede warmtegeleidende eigenschappen wordt aluminium gebruikt voor bijna......

  • De psychologische ervaring van licht   Wie een ruimte op een inspirerende, creatieve, mooie en functionele manier wil verlichten, moet bij meer dingen stilstaan dan alleen de luxwaarde.  Er komt bijvoorbeeld ook een stukje psychologie bij kijken. John Flynn* bestudeerde jaren geleden al de invloed van licht......

Contact

Voor meer informatie over daglicht systemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.