L6 12030 

INLEGARMATUUR SYSTEEMPLAFOND 

MET SURROUNDLIGHT

Ideaal voor nieuwbouw en renovatie: gestandaardiseerde inlegpanelen mét alle voordelen van Surroundlight. Dat betekent efficiënte en comfortabele verlichting die de daglichtsituatie simuleert. De hoogwaardige prismatische diffusers bieden daarbij maximaal kijkcomfort. Daarnaast creëren de strakke lijnen en mooie afwerking een stijlvol totaalplaatje. Maar het mooiste van de L6 is misschien wel de veelzijdigheid. Je kunt hem eenvoudig toepassen als inlegarmatuur, maar ook als opbouwarmatuur en zelfs als (bijpassend) pendelarmatuur.

Ideaal voor renovatieproject

De armaturen zijn gemaakt van staal, maar toch zeer compact en licht uitgevoerd. Alle onderdelen worden in Nederland geproduceerd. Uitgevoerd met Philips fortimo led printen en Philips driver is dit een armatuur dat met gemak levenslang meegaat. In combinatie met onze draadloze sensor, kan een renovatieproject binnen no time worden omgezet in een duurzaam lichtsysteem met zeer geavanceerde mogelijkheden zonder ook maar één extra draadje aan te hoeven sluiten. Kortom: een praktische en geavanceerde lichtoplossing voor ieder renovatieproject. Verkrijgbaar in 120/30 en 60/60.

Unieke voordelen:
  • Flikkervrije verlichting
  • Lange levensduur
  • Energiezuinig
  • Geproduceerd in Nederland
  • Snelle levering
  • Overnight montage en installatie (geen overlast)
  • 100% duurzaam, voldoet aan eisen Breeam bedrijfsverlichting
MAAK KENNIS MET SURROUND LIGHT

Bekend met Dolby Surround? De Loerakker led line biedt eenzelfde ervaring, maar dan op lichtgebied. Een unieke ervaring voor iedereen die erin werkt. Of je nu de hele dag achter het beeldscherm, in vergadering of achter de balie zit. Je werkt gewoon prettiger, raakt minder vermoeid en put meer kracht uit je natuurlijke dag- en nachtritme. Check hier alle voordelen van Surroundlight.

AFMETINGEN

LICHTVERDELING

MEER WETEN?

De Loerakker led line ziet er strak uit, is zuinig met energie en heeft een heel vriendelijk prijskaartje. Bovendien kunnen we heel snel leveren, ook als het om maatwerk gaat. We denken graag met je mee, kom langs in onze lichtstudio aan de A1. Neem contact met ons op:

Ik wil meer weten over:

Bekijk onze armaturen