L5 6060

INLEGARMATUUR

SYSTEEMPLAFOND

Inleg armaturen zijn alom vertegenwoordigd in de utiliteit. Ook in een ledvariant. Helaas ziet deze variant er vrijwel overal hetzelfde uit: een grote lichtgevende plaat. Tot grote ergernis van de lichtontwerpers en ergonomen. De lichtgevende platen zijn namelijk letterlijk een ‘doorn in het oog’ odat zo’n lichtgevend oppervlak een veel te grote contrastverhouding heeft met het omliggende plafond. Met als gevolg: lichthinder. Bovendien zijn deze leds vaak niet voldoende gekoeld door de geringe afmetingen van deze armaturen.

Dat kan veel beter: Loerakker ontwikkelde een nieuwe lichtoplossing die zowel een optimale lichtkwaliteit als een gegarandeerde lange levensduur biedt. De diepliggende speciaal ontwikkelde diffusers zorgen voor minimale verblinding en een aangename verspreiding van het licht. De Philips Fortimo ledprinten kunnen nagenoeg op elke lichtintensiteit worden ingesteld door middel van de Philips Xitanium leddriver. De gewenste lichthoeveelheid is dus altijd realiseerbaar.

In iedere RAL-kleur

De speciale led color kunststof extensies zorgen voor een ongeëvenaarde lm/W verhouding en een uitstraling die lijkt op de aloude TL buizen. De L5 is standaard in wit (RAL 9010). De buitenzijde kan naar wens in iedere RAL-kleur geleverd worden. Deze panelen gaan met gemak 80.000 branduren mee. De armaturen kunnen worden voorzien van een sensor, Dali driver, 0-10V driver en Wieland connectors. Verkrijgbaar in een 3060 en 6060 variant. De Loerakker armaturen worden in Nederland gemaakt, dus reken op korte levertijden.

Unieke voordelen:
  • Flikkervrije verlichting
  • Lange levensduur
  • Energiezuinig
  • Geproduceerd in Nederland
  • Maatwerk mogelijk: uitvoering en kleur naar keus
  • Snelle levering
  • Overnight montage en installatie (geen overlast)
  • 100% duurzaam, voldoet aan eisen Breeam bedrijfsverlichting

AFMETINGEN

LICHTVERDELING

MEER WETEN?

De Loerakker led line ziet er strak uit, is zuinig met energie en heeft een heel vriendelijk prijskaartje. Bovendien kunnen we heel snel leveren, ook als het om maatwerk gaat. We denken graag met je mee, kom langs in onze lichtstudio aan de A1. Neem contact met ons op:


    Bekijk onze armaturen