L10

ARMATUUR VOOR LAAG PLAFOND
MET SURROUNDLIGHT

Dit armatuur is speciaal ontwikkeld voor het toepassen van indirecte verlichting bij lage plafonds. Maar kan ook gebruikt worden voor het uitlichten van bijvoorbeeld showroomdisplays.

De speciaal ontwikkelde lens zorgen voor een zachte homogene lichtlijn die het licht verspreidt over het werkvlak. De armatuur is vervaardigd van aluminium en blank of zwart geanodiseerd.

DUURZAAM

De productie is duurzaam. Evenals het product zelf, gemaakt van aluminium, kan dit product circulair ingezet worden. Onze huidige aluminium extrusie-profielen bestaan al voor 40% uit gerecycled aluminium.

Er zijn verschillende opties mogelijk zoals, afwijkende lengtes, dali of 0-10V dimbaar. Omdat elk armatuur hier in Amersfoort wordt geproduceerd zijn in overleg de mogelijkheden eindeloos.

VOORDELEN:

+ Hoge lichtoutput mogelijk tot 6600lm/m

+ Lange levensduur

+ Maatwerk mogelijk

+ Snelle levering

+ Hoog comfort, hogere productiviteit

+ Geproduceerd in Nederland

+ 100% duurzaam

+ 10 jaar garantie

MAAK KENNIS MET SURROUND LIGHT

Bekend met Dolby Surround? De Loerakker led line biedt eenzelfde ervaring, maar dan op lichtgebied. Een unieke ervaring voor iedereen die erin werkt. Of je nu de hele dag achter het beeldscherm, in vergadering of achter de balie zit. Je werkt gewoon prettiger, raakt minder vermoeid en put meer kracht uit je natuurlijke dag- en nachtritme. Check hier alle voordelen van Surroundlight.

MEER WETEN?

De Loerakker led line ziet er strak uit, is zuinig met energie en heeft een heel vriendelijk prijskaartje. Bovendien kunnen we heel snel leveren, ook als het om maatwerk gaat. We denken graag met je mee, kom langs in onze lichtstudio aan de A1. Neem contact met ons op:

    Bekijk onze armaturen