L14-30

ARMATUUR VOOR HUNTERDOUGLAS

HEARTFELT PLAFOND

Dit armatuur is speciaal ontwikkeld voor toepassing in het HeartFelt plafond van HunterDouglas. De profiel breedte is 29mm en past dus tussen de lamellen in vanaf een steekmaat 70mm. Eventueel is ook 40mm versie beschikbaar, deze kan vanaf een steekmaat van 80mm toegepast worden, of in plaats van de vilten lamellen geplaatst worden.

De speciaal ontwikkelde diffusers zorgen voor een zachte homogene lichtlijn die het licht verspreidt over het werkvlak. De armatuur is vervaardigd van aluminium en blank of zwart geanodiseerd.

DUURZAAM

De productie is duurzaam. Evenals het product zelf, gemaakt van aluminium, kan dit product circulair ingezet worden. Onze huidige aluminium extrusie-profielen bestaan al voor 40% uit gerecycled aluminium. Er zijn verschillende opties mogelijk zoals, afwijkende lengtes, dali of 0-10V dimbaar. Omdat elk armatuur hier in Amersfoort wordt geproduceerd zijn in overleg de mogelijkheden eindeloos.

VOORDELEN:

+ Hoge lichtoutput mogelijk tot 6600lm/m

+ Lange levensduur

+ Maatwerk mogelijk

+ Snelle levering

+ Hoog comfort, hogere productiviteit

+ Geproduceerd in Nederland

+ 100% duurzaam

+ 10 jaar garantie

AFMETINGEN

MEER WETEN?

De Loerakker led line ziet er strak uit, is zuinig met energie en heeft een heel vriendelijk prijskaartje. Bovendien kunnen we heel snel leveren, ook als het om maatwerk gaat. We denken graag met je mee, kom langs in onze lichtstudio aan de A1. Neem contact met ons op:

    Bekijk onze armaturen